Zupa z orzechów włoskich z kuleczkami mięsnymi.pdf
(
36 KB
)
Pobierz
Zupa z orzechów włoskich z kuleczkami mięsnymi
Zupa:
120g orzechów włoskich
1 kostka serka topionego
2 kostki rosołowe
40g maczki ryżowej
2 średnie cebule
2 łyżki masła
śmietana słodka pomieszana z kwaśną
natka pietruszki
sól, pieprz
woda
kuleczki:
20 dkg mięsa mielonego
jajko
przyprawy do mięsa
3 łyżki bułki tartej
wszystkie składniki zupy oprócz wody włożyć do naczynia i 40sek, zmiksować poz,7-8
uzupełni gorącą wodą i gotować 15 min, poz 2,temp.Varoma.
Jednocześnie na przystawce Varoma ułożyć uformowane z mięsa i przypraw kuleczki wielkości
orzecha włoskiego.
Pod koniec gotowania doprawić solą i pieprzem i dodać natkę pietruszki.
Plik z chomika:
tatanka.com
Inne pliki z tego folderu:
Zupa migdalowa z ryzem.txt
(0 KB)
Wigilijna zupa migdałowa .doc
(0 KB)
ZUPA MIGDAŁOWA(1).doc
(5 KB)
Zupa migdałowa.doc
(35 KB)
zupa migdałowa wigilijna.jpg
(128 KB)
Inne foldery tego chomika:
1 Z WARZYW
BARSZCZE
BULIONY i ROSOŁY
CHIŃSKIE
CHŁODNIKI
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin