KSIĘGA JAKOŚCI
Zakład przetwórstwa mięsnego „POLDROB”
ul. Wesoła 54 22-100 Marianki
Tel. 779 899 009 e-mail: poldrop@gmail.com
Data wydania: 11.03.2015r.Wersja:A
Strona:1/1
Rozdział 5. Plan HACCP - schemat produkcji
Opracowały: Joanna Szpanowska i Anna Osewska Sprawdzili: Magdalena Gruszka i Mateusz JankowskiZatwierdziła: Dominika Adamowicz
Mycie opakowań
Osłonki sztuczne
Odbiór
Przechowywanie
Magazynowanie
Dystrybucja
Pakowanie zbiorcze
Chłodzenie
Studzenie
Parzenie
Dym
Wędzenie
Osadzanie
Osłonkowanie
Rozdrabnianie w młynku koloidalnym
Dodatki funkcjonalne i przyprawy
Kutrowanie
Peklowanie
Mięso i tłuszcz drobiowy, inne rodzaje mięsa i tłuszczu
Woda
5. Plan HACCP-schemat produkcji5.1.Schemat produkcji wędliny drobiowej parzonej
Mieszanka peklująca
ma5ti51