5.Plan HACCP-schemat-produkcji.docx

(37 KB) Pobierz

KSIĘGA JAKOŚCI

Zakład przetwórstwa mięsnego „POLDROB”

 

 



ul. Wesoła 54 22-100 Marianki

                        Tel. 779 899 009 e-mail: poldrop@gmail.com

Data wydania: 11.03.2015r.
Wersja:A

Strona:1/1

Rozdział 5. Plan HACCP - schemat produkcji

Opracowały: Joanna Szpanowska i Anna Osewska
Sprawdzili: Magdalena Gruszka i Mateusz Jankowski
Zatwierdziła: Dominika Adamowicz

 

Mycie opakowań



Osłonki sztuczne

Odbiór

Przechowywanie

Magazynowanie



Dystrybucja

 

Pakowanie zbiorcze

 

Chłodzenie

 

Studzenie

 

Parzenie

 

Dym

 



Wędzenie

 

Osadzanie

 

Osłonkowanie

 

 

Rozdrabnianie w młynku koloidalnym

Dodatki funkcjonalne i przyprawy



 

Kutrowanie

 

Peklowanie

Mięso i tłuszcz drobiowy,
inne rodzaje mięsa i tłuszczu

Woda



5. Plan HACCP-schemat produkcji
5.1.Schemat produkcji wędliny drobiowej parzonej

Mieszanka peklująca













 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin