Przekąski zimne
· Pasztet z zająca przyprawiany jałowcem z leśną żurawiną 19,00
· Tatar z polędwicy wołowej w Państwa wersji smakowej 24,00
· Tatar z łososia bogato doprawiony 21,00
· Śledzie po kaszubsku na razowym chlebie z rodzynkami 17,00
Przekąski gorące
· Złociste, chrupiące placki ziemniaczane z różowym łososiem i czerwonym kawiorem 42,00
· Pierogowe trio ( pierogi nadziewane smakowitą cielęciną z grzybami, pierogi ruskie, pierogi z aszą gryczaną i twarogiem ) 21,00
· Delikatne naleśniki z rzecznymi rakami w sosie ze świeżych pomidorów 46,00
Sałaty
· Sałata rukola z grzybami z patelni w balsamicznym sosie vinegret 25,00
· Mieszanka sałat (lodowa, maślana, dębolistna, cykoria) z owocami skropiona malinowym sosem vinegret 28,00
· Sałata z gęsią wątróbką, pieczonym jabłkiem i orzechami 28,00
· Sezonowa sałata szefa kuchni 27,00
· Sałata zielona po polsku z faszerowanymi jajami 19,00
· Kiszony czerwony barszcz z kołdunami 14,00
· Żurek na zakwasie z mąki żytniej gotowany na suszonych borowikach 15,00
· Esencjonalna zupa rybna 12,00
· Wykwintny rosół z wielu mięs z makaronem 10,00
· Sznycelki z indyka z jajem przepiórczym i ziemniakami purre 23,00
· Rostbef z grila marynowany w świeżych ziołach podany z sosami 47,00
· Peklowana pieczona golonka z dodatkiem kiszonej kapusty z grochem 31,00
· Polędwiczki wieprzowe w sosie pomidorowym ze szpinakiem 36,00
· Soczysty filet z suma w zielonym pieprzu i szpinaku 39,00
· Wstążki makaronu z mleczną cielęciną oprószane parmezanem 22,00
· Halibut na parze w sosie z białych porów 36,00
· Filet z łososia na parze w musie pomidorowym 29,00
nataly1989