Piwno-arbuzowy koktajl Kuchnia Lidla.pdf

(1282 KB) Pobierz
28.9.2014
Piwno-arbuzowy koktajl Kuchnia Lidla
Piwno-arbuzowy koktajl
Co kupić
1 kg arbuza
3 piwa Argus Miodowy
cytryna
Lubię to!
1
Jak zrobić
poziom: łatwy
porcji: 4
czas: 10min
Przygotowanie
Arbuza pozbawiamy pestek, obieramy ze skóry i miksujemy na jednolitą masę. Następnie płyn przecieramy przez sito i przelewamy do dzbanka.
Uzupełniamy schłodzonym piwem. Dodajemy plasterki cytryny do smaku. Serwujemy od razu po przygotowaniu.
Serwis kuchnialidla.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystając
z serwisu zgadzasz się na ich zapisywanie w Twoim
komputerze. Możesz zmienić ustawienia cookies w
przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz w naszej
polityce
prywatności.
ZAMKNIJ
http://kuchnialidla.pl/product/piwno-arbuzowy-koktajl
1/1
Zgłoś jeśli naruszono regulamin